© 2023 by Jessica Priston. Proudly created with Wix.com

AFSTUDEEROPDRACHT

DE GROENE GEZONDE STUDENT

Als afstudeerproject hebben mijn klasgenoot Ella Roelfsema en ik onderzocht of het gratis aanbieden van groente en fruit op HAS Hogeschool in 's-Hertogenbosch de consumptie van deze producten structureel kan verhogen. Hiervoor hebben we twee verschillende interventies getest en bijgehouden hoeveel groente en fruit er werd gegeten en hoeveel studenten er langs kwamen. Op basis van deze gegevens, in combinatie met afgenomen vragenlijsten, hebben wij een conclusie geformuleerd en aanbevelingen gedaan.

 
 

LA PLACE

Voor La Place heb ik de mogelijkheden van een à la minute juicebar onderzocht. Dit hield in dat er nagedacht werd over de inrichting in de restaurants, recepturen, het kostenplaatje, welke machines het beste werken voor de situatie en hoe de boodschap het beste overgebracht kan worden naar de gast.

FRESH DIRECT

Voor de buitenlandse stage heb ik gewerkt bij het bedrijf Fresh Direct in Bicester, UK. Hier heb ik nagedacht over verschillende salades op basis van glutenvrije granen, passend bij de free-from trend die erg groot is in het Verenigd Koninkrijk. Ook zijn er verschillende bladmixen ontwikkeld.
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now